KĀ NO JAUNA IEMĪLĒTIES SAVĀ LAULĀTAJĀ?

Kas notiktu, ja spēku, ko izniekojam, sapņojot par jaunām attiecībām, ieguldītu esošajās?

Visbiežāk tā pirmā iemīlēšanās notiek ātri un pati no sevis. Bet, kad tā pazūd, ir jāiegulda milzīgs darbs, lai atgrieztu atpakaļ sākotnējo dzirksti.

Mēs sakām, ka ir vērts mēģināt! Arī tiem, kuri mums iebildīs un teiks, ka nekas vairāk nesanāks ar savu laulāto. Iemesli tam var būt patiešām bezgala daudz – nesaderam kopā, nav kopīgas intereses, otrais nav attaisnojis lolotās cerības vai man pārāk sāp, tāpēc gribu iet tālāk… Tomēr, ja laulībā mēs pieņemam lēmumu, ka mēs paliekam kopā, lai vai kas – tas ir lielisks pamats, uz kura sākt risināt samilzušās problēmas. Jo laulība – tas nav tikai stāsts par jums. Katra laulība, tieši tāpat kā katrs cilvēks, ir ar savu ietekmi. Noskatieties šo video un padomājiet, kādus nospiedumus sabiedrībā vai pašu ģimenē atstāj jūsu attiecības.

Mudinām domāt, ka, ja jums pietiks spēka jaunām attiecībām, jums spēks ir – ieguldiet to savās šā brīža attiecībās. Protams, šo visu mēs sakām, apzinoties, ka dzīvē pastāv gadījumi, kas nav ierakstāmi nekādās normas robežās un ir galēji un aplūkojami smagā kontekstā. Par šādiem gadījumiem mēs šoreiz nerunājam.

Šajā video atbildot uz jautājumu – kā no jauna iemīlēties savā laulātajā, mēs dodam vairākus instrumentus, kas var palīdzēt iededzināt no jauna un ar vēl lielāku spēku jūsu laulības dzirksti:

  1. Izvēle palikt ar otru kopā;
  2. Apjausma, kuru īpašību dēļ jūs apprecējāties;
  3. Gatavība sākt ieguldīt savā laulībā,
  4. Redzējums par savu laulību paaudžu perspektīvā;
  5. Gatavība meklēt palīdzību pie tiem, kam viss ir kārtībā.

Noskatieties šo mūsu jauno video, padalieties ar saviem draugiem, kam var noderēt tajā aplūkotie ieteikumi, kā arī – uzrakstiet komentāros – ko jūs cenšaties savā ikdienā darīt, lai tā dzirksts nenodzistu?

Dalies:

Jaunākās ziņas

Kategorijas

VISI MATERIĀLI